Informovanost veřejnosti o onemocnění klíšťovou encefalitidou - Vokrouhlíková, Monika (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své bakalářské práci se zabývám monitoringem informovanosti veřejnosti o onemocnění klíšťovou encefalitidou a jejím přístupem k očkování proti tomuto onemocnění. Výzkumem jsem zjistila, že populace je o klíšťové encefalitidě informována, ale zájem o očkování proti tomuto onemocnění u populace není.
Awarness of Public of Tickborne Encefalitis Infection
Keywords: informovanost; klíště; klíšťová encefalitida; očkování; ohniskovost; prevence; virus; awareness; tick; tick-borne encephalitis; vaccination; source; prevention; virus