Management kvality a environmentu ve vybraném podniku - Husová, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce popisuje postup zavedení norem ISO 9001:2008 a 14001:2004 do vybraného podniku. Obsahuje analýzu a zhodnocení současného stavu před zavedením norem do společnosti a následné přínosy certifikace pro zvolený podnik.
Quality and environmental management in selected business
Keywords: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; certifikace; Management kvality; Management environmentu; ISO 9001; ISO 14001; Certifikation; Quality management; Environment management