Hráčství v Českých Budějovicích - Pešavová, Zlata (Jihočeská univerzita, 2013)
Ve své bakalářské práci se zabývám hráčstvím v Českých Budějovicích. Patologické hráčství je velmi závažným problémem současné doby. Nikdo z nás si to asi neuvědomí, pokud se s touto závislostí sám nesetká, nebo pokud touto závislostí není postižen někdo z jeho blízkého okolí. I já jsem měla možnost se setkat s několika patologickými hráči a jejich vlastní zkušenosti jsou součástí mé práce.
Gambling in Czech Budějovice
Keywords: Patologické hráčství; Recidiva; Prevence; Gambler; Pathological gambling; Relapse; Prevention; Gambler