Fundamentální a technická analýza - Schönbeková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem této diplomové práce je aplikace jednotlivým metod a ukazatelů fundamentální a technické analýzy na data společnosti H+S bussi, spol. s r. o. v letech 2006 - 2010 a na základě dosažených výsledků zhodnotit finanční situaci firmy. První část této práce poskytuje informace problematiky fundamentální a technické analýzy. Druhá část je zaměřena na charakteristiku podniku a na samotné metody zhodnocení finančního zdraví.
The Fundamental and Technical Analysis
Keywords: technická analýza; fundamentální analýza; soustavy ukazatelů; ekonomická přidaná hodnota; Technical Analysis; Fundamental Analysis; System of Indicators; Economic Value Added