Bioarcheologická analýza polykulturní lokality Písek – AISIN II (okr. Písek) z roku 2014 - Šálková, Tereza; Hiltscher, Tomáš; Novák, Jan; Houfková, Petra; Kovačiková, Lenka (Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích, 2017)
V příspěvku jsou prezentovány výsledky bioarchaeologických analýz (analýza rostlinných makrozbytků, antrakologická analýza, analýza pylu a archeozoologická analýza), které byly provedeny na vzorcích odebraných z výplní zkoumaných na staveništi nové haly společnosti AISIN Průmyslové zóny Písek v roce 2014.
Bioarchaeological analysis of polycultural locality Písek - AISIN II (okr. Písek) in year 2014
Keywords: pravěk; archeobotanika; archeozoologie; Písek-průmyslová zóna; prehistory; archaeobotany; archaeozoology; Písek-industrial zone