Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku - Tůmová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve vybrané organizaci byly provedeny analýzy vnitřního prostředí (sestavení BCG matice, analýza jednotlivých funkcionálních oblastí, finanční analýza, SWOT analýza k jejímuž sestavení bylo potřeba krátce zachytit i vnější prostředí pomocí Porterova modelu a uvedením charakteristiky trhu.
Analysis of the internal environment of a selected company
Keywords: Vnitřní prostředí; matice BCG; finanční analýza; SWOT analýza; internal environment; analysis; Boston Matrix; SWOT analysis; financial analysis