Strategie podniku v podmínkách insolvenčního řízení - Hantková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce je zaměřena na průběh insolvenčního řízení a postup vedoucí k oživení činnosti podniku, popisuje kroky vedoucí k úspěšnému provedení reorganizace. Zaměřuje se především na problamatiku pohledávek, nákladů, zaměstnanosti, předmětu činnosti atd.
The strategy of company in the insolvency proceedings
Keywords: strategie; insolvence; reorganizace; insolvency; strategy; reorganization