Rodina a její význam - Hatáková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma rodiny. Má dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části jsem se snažila, na základě prostudované literatury, ukázat cestu rodiny od minulosti až po současnost. Chtěla jsem poukázat na její současné problémy, kterými jsou rozvod a život dětí v neúplných rodinách. V praktické části jsem se formou pozorování zaměřila na to, jak se děti z neúplných rodin začleňují do sociální skupiny dětí v mateřské škole. Vyslovila jsem předpoklady, které jsem chtěla na základě rozboru pozorování buď potvrdit, nebo vyvrátit.
The family end her importance
Keywords: rodina; význam rodiny; rozvod; neúplná rodina; vliv neúplné rodiny na děti