Změna projektu ÚSES po pozemkové úpravě - Masopustová, Alena (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením vývoje a změn projektu územního systému ekologické stability po provedení komplexní pozemkové úpravy, konkrétně na katastrálním území Dynín. Byla zde provedena analýza stavu prvků ÚSES před pozemkovou úpravou, stavu navrženého při pozemkové úpravě a stavu aktuálního, který byl zjištěn podrobným terénním průzkumem v konkrétní oblasti. Všechny změny byly v praktické části bakalářské práce popsány a porovnány, případně byla navržena zlepšující opatření.
Change of project TSES after land consolidation in the selected area
Keywords: územní systém ekologické stability; ekologické stabilita; pozemkové úpravy; krajina; ÚSES; territorial system of ecological stability; ecological stability; land adjustment; landscape; TSES