Management jakosti ve vybrané organizaci - Pechač, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Tématem této diplomové práce je management jakosti ve vybrané společnosti působící v potravinářském průmyslu. Snahou celé práce je nastínit fungování systémů řízení jakosti a představit jednotlivé standardy, kterým výroba musí podléhat. Teoretickým podkladem mi byla dostupná všeobecně uznavaná literatura zabývající se problematikou jakosti. Pro praktickou část jsem použil interní dokumentace vybrané společnosti. Praktická část vymezí politiku jakosti této společnosti, prostřednictvím příručky jakosti. Cílem bude snaha vyřešit tyto vybrané problémy z oblasti operativního managementu: a) zpracovat dokumentaci plánu HACCP pro zavedení nové příchutě do výroby b) odstranit neshodu vzniklou při certifikaci dle BRC standardu..
Management of Quality in chosen a Company
Keywords: HACCP; BRC; management quality; příručka jakosti; HACCP plán; IFS; Quality management; HACCP; BRC; Joint Business Planning Scorecard; IFS