Analýza podkladů pro pozemkové úpravy a zpracování průzkumných prací ve zvolené lokalitě - Talpašová, Simona (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce bylo zpracování rozboru současného stavu v katastrálním území Krásná. Byly shromážděny dostupné podklady, zanalyzovány a vyhodnoceny. Na základě těchto činností byla navržena opatření ke zlepšení poměrů v zájmové lokalitě v oblastech ochrany půdy, vodohospodářských poměrů, krajiny životního prostředí a v neposlední řadě dopravního systému a zpřístupnění pozemků. Forma a obsah byly zvoleny tak, aby práce mohla být využita jako podklad pro tvorbu plánu společných zařízení.
Analysis of materials for land consolidation and processing survey work in selected locality
Keywords: pozemkové úpravy; rozbor současného stavu; eroze; land consolidation project; analysis of the current state; erosion