Role muže ve společnosti pohledem současných mladých žen - Vohradská, Pavla (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce je zaměřena na roli muže ve společnosti z pohledu dnešních žen. Jejich postavení a postavení žen. Rozdíly mezi muži a ženami.
The view of current young women about the role of a man in a society.
Keywords: gender; muž; žena; rozdíly; role; rovnost; komunikace; sociální role; gender; male; female; differences; role; equality; communication; social role