Analýza činnosti Jihočeské hospodářské komory v oblasti malého a středního podnikání - Šebestová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této práce bylo analyzování činnosti, nabízených služeb a produktů Jihočeské hospodářské komory (JHK) v oblasti malého a středního podnikání v Jihočeském kraji. Součástí analýzy bylo zmapování činnosti JHK při pomoci malým a středním podnikům s realizací projektů ze strukturálních fondů a grantů Jihočeského kraje.Teoretická část se zaměřuje na možnost čerpání finančních prostředků z evropských fondů a grantů Jihočeského kraje, jelikož tato oblast velice zajímá podnikatelské subjekty a i JHK se touto oblastí zabývá, a to ve formě poradenství a realizaci projektů. Praktická část analyzuje činnost JHK - její nabízené služby.
The South Bohemian Chamber of Commerce analysis with respect to small and medium-sized enterprises
Keywords: Jihočeská hospodářská komora; dotace; podpora podnikání; fondy evropské unie; regionální politika; The South Bohemian Chamber of Commerce; grant; business support; EU funds; regional policy