Vyskytuje se vnitrodruhová agregace jedinců ve společenstvech afrického koprofilního hmyzu? - Vácha, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2020)
Byla zkoumána vnitrodruhová agregace jedinců v africkém koprofilním společenstv. Testována byla přítomnost vnitrodruhové a mezidruhové agregace a její vliv na koexistenci.
Does intraspecific aggregation of individuals occur in African coprophilic insect communities?
Keywords: Agregace; vnitrodruhová agregace; kompetice; koprofilní brouci; koexistence; Aggregation; interspecific aggregation; competition; coprophilic beetles; coexistence