Specifika ošetřovatelské péče u pacienta v zařízení hospicové péče - Šíslová, Klára (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá výzkumem oblastí, které se týkají ošetřovatelské péče v hospici.Výzkumné šetření je vedeno formou kvalitativního výzkumu.
Nursing care specifics for patient at hospice.
Keywords: klient; hospic; paliativní péče; empatie; komunikace s umírajícím klientem; umírání; smrt; client; hospice; palliative care; empathy; communication with the client dying; dying; death