Vývojová dysfázie v předškolním věku - Danielová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zaobírá tématem vývojové dysfázie v předškolním věku. Teoretická část se zabývá vývojem řeči z logopedického hlediska, charakterizováním vývojové dysfázie a vývojovou dysfázií v předškolním věku. Praktická část řeší dítě s vývojovou dysfázií v běžné a speciální mateřské škole.
Developemental dysphasia in preschool age
Keywords: Vývojová dysfázie; předškolní věk; logopedická intervence; jazykové roviny; Developmental dysphasia; preschool age; logopedic intervention; linguistic levels