Analýza řízení zásob v celním skladu - Radilová, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavním cílem práce je analyzovat postupy při řízení celního skladu jak z hlediska podniků, tak i hlediska celostátního významu celních skladů. Další cíle: sběrem potřebných dat zjistit období s nejvyšším příjmem a výdejem uskladňovaného zboží a provést jejich analýzu a analyzovat problémy ve firmě a navrhnout řešení.
ANALYSIS OF THE MANAGEMENT OF STOCKS IN A CUSTOMS STORE
Keywords: logistika; celní sklad; problémy; analýzovat; doporučení; logistics; customes store; problems; analyse; recommendation