Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Chodorová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce se zabývá řízením lidských zdrojů ve vybraném podniku. Teoretická část práce se zabývá problematikou personálních činností z pohledu tuzemských a zahraničních autorů. Následuje část praktická, ve které jsou jednotlivé personální činnosti podniku analyzovány. Hlavní částí je zhodnocení dotazníkového šetření, které obsahuje podrobné informace o aktuální situaci na jednotlivých odděleních z pohledu zaměstnanců. Poslední část tvoří návrh změn a závěr. Cílem diplomové práce je zhodnotit současný stav v oblasti řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku a stanovit návrhy na zlepšení.
Human resources management in a selected company
Keywords: Řízení lidských zdrojů; získávání pracovníků; vzdělávání a rozvoj pracovníků; zaměstnanci; analýza; Human resources management; recruitment; staff development; employees; analysis