Strategie podniku - Bartušková, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou rozvoje podniku "A" zaměřeného na prodej svítidel. Analytické období zahrnuje roky 2005 - 2007. K šetření byly použity SWOT a PEST analýzy a dále finanční analýza. Syntetická část práce obsahuje návrh změny strategie na roky 2008 až 2010.
Strategy of company
Keywords: Strategie podniku; SWOT analýza; STEP analýza; PEST analýza; finanční analýza; Strategy of company; SWOT analyses; STEP analyses; PEST analyses; financial analysis