Mapování sociálních služeb pro mládež v Týně nad Vltavou a okolí - Remiš, Václav (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je teoretického charakteru a je zaměřená na mapování sociálních služeb pro mládež v Týně nad Vltavou a okolí. Zabývá se problematikou dospívání mladých lidí, jejich psychickými a fyzickými změnami. Dále je zaměřena na možnosti poskytování sociálních služeb v Týně nad Vltavou a okolí a trávení volného času mládeže ve státních a nestátních organizacích.
Survey of Social Services for the Youth in Týn nad Vltavou and in the Surroundings
Keywords: Dospívání; adolescence; pubescence; sociální služby; mikroregion Týn nad Vltavou; komunitní plánování; poskytovatelé sociálních služeb; trávení volného času mládeže.; Puberty; adolescence; pubescence; social services; microregion Týn nad Vltavou; community planning; social service providers; how the youth spend their leasure time.