Integrace dětí s Downovým syndromem do společnosti - Křižáková, Eva (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce je přiblížit problematiku začleňování dětí s Downovým syndromem do společnosti a do vzdělávacího procesu. Cíl je dosažen teoretickým vymezením Downova syndromu a metodou pozorování žáků s Downovým syndromem v průběhu vyučování spolu s rozhovory s učiteli.
The integration of children with Down syndrome into society
Keywords: Integrace; inkluze; Downův syndrom; mentální retardace; vzdělávání; Integration; inclusion; Down syndrome; mental disability; education