Populační struktura a genealogie vší rodu Hoplopleura - Marvanová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Populační struktura a genealogie vší rodu Hoplopleura byla studována pomocí mitochondriální DNA.
Population structure and genealogy of lice Hoplopleura