Analýza logistického zajištění distribuce čerpací techniky ve společnosti Aquatrading - Bobek, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavním cílem práce je analýza logistického zajištění distribuce v sortimentní skupině čerpací techniky z pohledu vybrané firmy se zaměřením na deskripci informačního a materiálového toku.
LOGISTIC RESOURCE ANALYSIS OF WATER PUMPS DISTRIBUTION IN THE AQUATRADING
Analýza logistického zajištění distribuce čerpací techniky ve společnosti Aquatrading
Keywords: distribuční řetězec; materiálový tok; informační tok; logistické zajištění; kvalitativní predikce; kritické faktory; vodní čerpadla; distribution chain; material flow; information flow; logistic resource; qualitative prediction; critical factors; water pumps