Windows Presentation Foundation a kytara - Krajčovič, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se obecně zabývá technologií Windows Presentation Foundation, jež je zaměřena zejména na vytváření aplikací s uživatelsky přívětivým rozhraním, určeným pro operační systémy Windows Vista (a novější). Pomocí technologie WPF vytvořil autor této práce výukový program pro hraní na kytaru, jehož testování na malém vzorku žáků a vyhodnocení dosažených výsledků je hlavní cíl této práce.
Windows Presentation Foundation and guitar
Keywords: Windows Presentation Foundation; WPF; kytara; program; výuka; testování; Windows Presentation Foundation; WPF; guitar; program; education; testing