Rozvoj zaměstnanců v malých a středních podnicích - Bauerová, Martina (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce byla věnována vzdělávání a rozvoji zaměstnanců v malých a středních podnicích. Hlavním cílem práce bylo zhodnotit současný stav v této oblasti ve vybrané firmě. Práce měla najít a prakticky poukázat na nedostatky, ke kterým v běžném životě může dojít a zároveň měla navrhnout případné změny v rámci vzdělávání a rozvoje zaměstnanců.
Development of employees in small and medium enterprises
Keywords: Zaměstnanec; vzdělá ání; rozvoj; metody; střední podnik; employee; education; development; methods; medium enterprise