Spokojenost a pracovní chování - Hrubá, Aneta (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a pracovního chování s cílem kvalitativně kvantitativního výzkumu spokojenosti ve vztahu k fluktuaci v akciové společnosti E.ON Energie, v konkrétním útvaru Nákup elektřiny a prodej energie TOP&BIG.
Satisfaction and work behaviour
Keywords: pracovní spokojenost; fluktuace zaměstnanců; faktory pracovní spokojenosti; pracovní chování; E.ON Energie; a. s.; job satisfaction; employee turnover; job satisfaction factors; work behaviour; E.ON Energie; a. s.