Pedagogická komunikace učitelů - Přibylová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na pedagogickou komunikaci z pohledu učitelů ze střední školy v Českých Budějovicích. Práce je rozdělena do dvou částí. Na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definovány základní pojmy komunikace.V praktické části jsou uvedeny cíle výzkumu a metoda ke zjištění výsledků výzkumu.
The Teachers' Pedagogical Communication
Keywords: učitel; komunikace; žák; teacher; communication; student