Vzdělávání pracovníků ve vybraném podniku - Valešová, Martina (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést analýzu systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané společnosti. Výstupem bakalářské práce jsou návrhy na zlepšení procesu vzdělávání ve společnosti.
Employee education in a chosen company
Keywords: lidské zdroje; vzdělávání a rozvoj pracovníků; vzdělávací systém; identifikace vzdělávacích potřeb; plánování vzdělávání pracovníků; realizace vzdělávání; hodnocení vzdělávání; human resources; employee development; educational system; training needs identification; planning the education employees; realization of education; classification of education