Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v Hluboké nad Vltavou - Dudáková, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími službami v Hluboké nad Vltavou. Hlavním cílem práce je analýza nabídky ubytovacích a stravovacích služeb ve zkoumané oblasti. Data získaná terénním šetřením, řízenými rozhovory, pozorováním a sekundárními údaji byla použita pro zpracování situační analýzy a syntézy údajů. Na základě zpracování této části byla zjištěna reálná situace ubytovacích a stravovacích zařízení v Hluboké nad Vltavou. Situační analýza a syntéza údajů napomohla odhalit nedostatky, na jejichž základě byly sestaveny návrhy a opatření pro ubytovací a stravovací zařízení ve zkoumané oblasti. Pro lepší dokreslení situace byly některé návrhy aplikovány přímo na hotel Štekl v Hluboké nad Vltavou.
The analyse of accomodation and catering services in Hluboká nad Vltavou
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; stravovací služby; Hluboká nad Vltavou; tourism; tourism services; accomodation services; catering sevices; Hluboka nad Vltavou