Marketingová komunikace fotbalového klubu Bohemians 1905 - Vobruba, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této diplomové práce je v prvé řadě analyzovat současný stav marketingové komunikace ve fotbalovém klubu Bohemians Praha 1905. Dalším cílem je navrhnout případná zlepšení v oblasti marketingové komunikace, které by klubu pomohli ještě k lepší práci se zainteresovanými skupinami.
Marketing communication of football club Bohemians 1905
Keywords: marketing; komunikace; CRM; propagace; sponzorství; PR; ekonomická situace; reklama; marketingový výzkum; marketing; communications; CRM; promotion; sponsors; public relations; economic situation; advertisement; marketing research