Komparace nabídky služeb a jejich vliv na místní rozvoj ve zvolených oblastech - Novohradsko a Veselsko - Hřibová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá vysvětlením významu služeb a jejich vlivu na místní rozvoj. Je zaměřena na analýzu služeb nabízených ve dvou zkoumaných oblastech a to na Novohradsku a Veselsku. Jedná se o zhodnocení nabídky služeb a jejich kvality z hlediska potřeb obyvatelstva a návštěvníků. Na základě zjištěných výsledků týkajících se nabídky služeb jsou navržena opatření, která by v jednotlivých oblastech měla zlepšit a rozšířit nabídku poskytovaných služeb. Pro rozvoj těchto služeb jsou dále navrženy možnosti čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie.
Comparison of service offerings and their impact on local development in selected areas - Novohradsko and Veselsko
Keywords: poskytování služeb; zážitek; regionální rozvoj; fondy Evropské unie; marketingový výzkum; providing of services; experience; regional development; funds of the European Union; marketing research