Návrh projektu rozvoje cestovního ruchu v okrese Plzeň-město - Matoušová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se zabývá návrhem projektu rozvoje cestovního ruchu v okrese Plzeň-město, který je vytvořen na základě dat získaných z dotazníkového šetření, prozkoumání oblasti a kontaktování místní samosprávy a dalších organizací. Na základě tohoto zjištění bylo vytvořeno zařízení zaměřené na agroturistiku a cykloturistiku spojené s poskytováním ubytování.
The proposal of tourism development project in Plzeň-město area
Keywords: venkovský cestovní ruch; agroturistika; služby cestovního ruchu; ubytování; regionální rozvoj; Plzeň; rural tourism; agrotourism; tourism services; accomodation; regional development; Pilsen