Systém personální práce ve vybraném podniku - Šudomová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je analýza systému personální práce ve vybraném podniku, jeho posouzení, zhodnocení a návrh změn na zlepšení a zefektivnění řízení této oblasti. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část je zaměřena na získání poznatků z literárních zdrojů zabývajících se oblastí personální práce. V praktické části jsou posouzeny a analyzovány personální činnosti prováděné ve vybraném podniku. V závěru praktické části je zhodnocen stávající systém personální práce a vybranému podniku jsou doporučeny návrhy na zlepšení.
The System of Personnel Work in Selected Company
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální práce; human resource management; personnel work