Daňové dopady založení společnosti s ručením omezeným jednou fyzickou osobou - Permanová, Romana (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce pojednává o "Daňových dopadech založení společnosti s ručením omezeným jednou fyzickou osobou". Ze zadání vyplývá hlavní cíl mojí práce, budu porovnávat rozdíly ve zdanění fyzické osoby, která podniká jako OSVČ a stejné osoby, která provozuje podnikatelskou činnost prostřednictvím společnosti s ručením omezeným založené jedním společníkem.
The tax effects of the founding a limited liability company
Keywords: podnikání jednotlivce; provozování živnosti; založení společnosti s ručením omezeným; daň z příjmu fyzických osob; daň z přijmu právnických osob; zdravotní pojistné; sociální pojistné; solidární zdanění; business individuals; limited liability company; personal income tax; corporate income tax; health insurance; social insurance; solidarity tax