Prodejní metody T. Bati v historii a v současnosti - Řeháček, Jakub (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce si klade za cíl seznámit s obchodními praktikami firmy Baťa a porovnat minulost se současností, včetně vytyčení jejich významu. Nejprve se v kapitolách věnuje charakteristice současné Bata Shoe Organisation, následuje popis obchodních praktik společnosti Baťa do roku 1939, které jsou v další kapitole srovnávány se současností. Na závěr jsou vyhodnoceny výsledky srovnávání a vyzvednut význam prodejních metod Tomáše Bati.
Sales methods of T. Bata in history and today
Keywords: Tomáš Baťa; prodej; prodejní metody; reklama; reklamní prostředky; Tomáš Baťa; sales; sales methods; advertising; advertising media