Analýza historie komunikace softwarového prostředku ICQ - Prenner, Michal (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analyzováním historie softwarového prostředku ?ICQ?. Práce se zaměřuje na analýzu, vyhodnocení způsobů a možností získání datových fondů a následnou realizaci aplikace, která slouží ke sběru a analýze těchto dat.
Analysis of communication history by ICQ software