Od fandomu k subkultuře - Klecán, Martin (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce je zaměřena na popis a porovnání procesů, které vedou k formování a následným proměnám subkultur a fandomů (například vliv médií, pokrok informačních technologií atd.). Zároveň si také klade otázku, nakolik odpovídají nejrůznější definice těchto dvou termínů realitě, respektive nakolik je nutná jejich aktualizace.
From fandom to subculture
Keywords: popkultura; subkultura; postsubkultura; fandom; sociologie; popculture; subculture; postsubculture; fandom; sociology