Perspektiva malých prodejen v rámci maloobchodní sítě ve vybrané oblasti - Daňhelová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit aktuální stav sítě malých prodejen a posoudit potenciál fungování této formy prodeje do budoucna. Práce se konkrétně zaměřuje na určitou oblast, kterou je Jemnický mikroregion v kraji Vysočina. Primární data byla získána ve vybrané oblasti pomocí dotazníkového šetření, které bylo vytvořeno pro účely této práce. Výsledky šetření byly zpracovány v této práci. Na základě vyhodnocení dat získaných z dotazníkového šetření byly učiněny konkrétní závěry a návrhy, jak by mohly malé prodejny upevnit své postavení a udržet jejich vývoj v budoucnu.
Perspective of small shops within the retail network in a selected area
-
Keywords: malé obchody; zákazník; cena; potenciál; small shops; customer; price; potential