Hudební pohádka v mateřské škole - Toningerová, Iva (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mojí bakalářské práce je ověření možnosti realizace hudební pohádky v mateřské škole a jejího přínosu z hlediska současného předškolního vzdělávání. Prostřednictvím hudby, hudební pohádky se snažím propojit všechny oblasti předškolního vzdělávání. K tomu využívám i různé mimohudební činnosti.
Musical Fairy Tale in the Kindergarten
Musical Fairy Tale in the Kindergarten
Keywords: děti; hudba; hudební pohádka; pohádka; mateřská škola; operka; předškolní věk; umění; children; music; musical fairy tale; fairy tale; kindergarten; a little opera; preschool age; art