Předpoklady rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu Bystřice nad Pernštejnem - Cisárová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo provedení analýzy mikroregionu Bystřice nad Pernštejnem především z hlediska jeho využití v cestovním ruchu. Analýzy byly provedeny v oblasti přírodních předpokladů, kulturně-společenských předpokladů, historických předpokladů, infrastruktury a sportovního vyžití. Na základě analýzy byl vyhledán nevyužitý potenciál, který byl druhým cílem bakalářské práce. Součástí práce bylo provedení terénního šetření na jehož základě byla navrhnuta opatření. Poslední částí práce bylo vytvoření produktového balíčku a vytvoření jeho marketingového mixu.
Presumption of tourism development in selected region Bystřice nad Pernštejnem
Keywords: cestovní ruch; mikroregion Bystřice nad Pernštejnem; terénní šetření; situační analýza; produktový balíček; marketingový mix; nevyužitý potenciál; tourism; micro-region Bystřice nad Pernštejnem; field search; situation's analysis; package of tourism services; marketing mix; untapped potential