Využití programovatelného logického automatu Siemens LOGO! při výuce automatizace a elektroniky na SŠ - Košíček, František (Jihočeská univerzita, 2012)
Obsahem mé diplomové práce je seznámení žáků s modulem PLC Siemens LOGO! a jeho praktické využití při výuce v předmětech automatizace, elektronika a mechatronika na odborných středních školách. Obsah je zaměřen na základní popis vý-vojového a grafického prostředí a jeho využití při řešení praktických úloh. V praktické části jsou návrhy na pracovní listy pro žáky s návrhem jednoduchých žákovských úloh. Po prostudování tohoto textu a sestavení praktických úloh, by měl být žák schopen sa-mostatné obsluhy modulu PLC Siemens LOGO! a realizace složitějších aplikací.
Application of Programmable Logic Controller - Siemens LOGO! in high school education of automatization and electronics
Keywords: Programovatelný logický automat; PLC Siemens; Simens LOGO!; automatizace; elektronika; Programmable Logic Controller; PLC Siemens; Simens LOGO!; automatization; electronics