Podniková kultura a její proměna - Vondrová, Martina (Jihočeská univerzita, 2016)
Úvodní část této práce se zabývá studiem literatury, konkrétně, představuje vybrané definice podnikové kultury, její prvky a sílu. Bližší pozornost je věnována především typologii, diagnostice a změně podnikové kultury. V praktické části je prováděn kvalitativní výzkum podnikové kultury ve vybraném podniku. Závěr práce obsahuje shrnuté výsledky a navržené změny.
Corporate Culture and Its Change
Keywords: podniková kultura; změna podnikové kultury; kvalitativní výzkum; zaměstnanci; hodnoty; corporate culture; corporate culture change; qualitative research; employees; values