Volnočasové aktivity v Českém Krumlově od roku 1945 - 1995 - Vysekalová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce se zabývá zkoumáním volnočasových aktivit v Českém Krumlově od roku 1945 až 1995. V první kapitole práce popisuje pojem volný čas. V druhé kapitole se práce zaměřuje na město Český Krumlov, jeho historii, církev a jeho kulturu. V dalších kapitolách se práce zaměřuje na Český Krumlov v konkrétním časovém období na jeho rozvoj, kulturu, spolky a volnočasové aktivity.
Leisure activities in Český Krumlov in the years 1945 - 1995
Keywords: Český Krumlov; volný čas; volnočasové aktivity; spolky; historie; církev; Sokol; Autoklub; Zpěvácký spolek; Hasičský sbor; městská kronika; archiv; sport; Český Krumlov; free time; free-time activities; corporations; Church; Sokol; auto club; Singing group; the fire group; municipal library; archive; sport