Vývoj webové aplikace pro podporu plánování filmu - Tomšovský, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá vývojem webové aplikace, jež má ve své první verzi usnadnit, především amatérským filmařům, plánování filmového natáčení. Zaobírá se průzkumem současného trhu, kdy na základě dosažených výsledků dochází k vymezení požadavků webové aplikace vyvíjené v rámci této práce. Čtenář je seznámen se všemi fázemi vzniku této aplikace, její vnitřní strukturou či použitými technologiemi. Výstupem práce je hotový prototyp aplikace schopný testu u vybraných tvůrců, kteří se podíleli na definici potřeb.
Developing a web application for film planning
Keywords: Webová aplikace; plánování filmu; Spring Framework; Hibernate ORM; Java; Web application; film planning; Spring Framework; Hibernate ORM; Java