Hledání agonistů TLR působících synergicky s ligandy fagocytárních receptorů v nádorové terapii - Jačková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této práce bylo optimalizovat současný terapeutický přístup využívající agonisty TLR a fagocytárních receptorů k léčbě nádorových onemocnění.
The searching of TLR agonists working in synergy with ligands of phagocytic receptors in the cancer therapy
Keywords: rakovina; fagocytární receptory; TLR; neutrofily; cancer; phagocytic receptors; TLR; neutrophils