Harmonizace práce a rodiny žen na rodičovské dovolené v Českých Budějovicích - Sihelníková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce mapuje problematiku slaďování práce a rodiny z historického kontextu i z pohledu gender. Má upozornit na nedostatky, které jsou vnímány v problematice harmonizace práce a rodiny.
Harmonisation of Work and Family Activities for Women on Parental Holiday in České Budějovice
Keywords: rodina; žena-matka; gender; harmonizace práce a rodiny.; family; gender; woman-mother; matching the work and family.