Refinancování hypotečních úvěrů - Blažková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza povědomí veřejnosti týkající se možností refinancování hypotečních úvěrů. Dílčími cíli jsou: analýza dotazníkového šetření a analýza stanovených hypotéz. Nejprve jsou definovány pojmy týkající se hypotečních úvěrů. Základem praktické části je vypracování a zhodnocení dotazníkového šetření. Ke zhodnocení získaných dat byly stanoveny hypotézy, které byly v závěru práce vyhodnoceny.
Refinancing mortgage loans
Keywords: Hypoteční úvěr; Refinancování; Dotazníkové šetření; Mortgage loan; refinancing; the questionnaire survey