Organizace a řízení výroby montážních dílců do automobilů - Nekolová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
V této práci jsou v teoretické části popsány možné organizační struktury podniku, řízení podniku a výroby, výrobní proces a logistika. Toto bylo bráno jako podklad pro praktickou část bakalářské práce, kde je popsáno fungování podniku, popsána a zhodnocena organizační struktura, řízení podniku, popsán návrh nového způsobu řízení výroby, který byl i prakticky realizován a jsou zde popsány vystupy a výstupy s možnými návrhy zlepšení.
Organization and production management of assembling parts for cars
Keywords: organizační struktury; řízení podniku; řízení výroby; logistické řízení; týmová spolupráce; štíhlá výroba; komunikace; organizational structure; management; production management; logistics management; teamwork; lean production; communication