Venkovní učebna v přírodní zahradě v MŠ Radošovice - Schusterová, Karla (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat enviromentálně zaměřený výchovný program pro mateřskou školu s využitím venkovské učebny v přírodní zahradě.
Outdoor classroom in a natural garden - Kindergarten.
Keywords: enviromentální výchova; pedagogické metody; přírodní zahrada; venkovní učebna; integrované bloky; envronmental education; pedagogical methods; natural garden; outdoor classroom; integrated blocks