Egon Schiele - sexualita - Hoffman, Rostislav (Jihočeská univerzita, 2007)
Rakouský malíř, kreslíř a návrhář. Spolu s Oskarem Kokoškou je jedním z předních postav rakouského expresionismu, i když se nikdy sám formálně k tomuto hnutí nehlásil.
Egon Schiele-sexuality